De spannendste groepsevents van Texel

De spannendste groepsevents van Texel
Zandbank Texel laat je het strand écht beleven

 

Zeg je De Koog, dan zeg je strand. En zeg je strand, dan zeg je Zandbank Texel. Want als je ergens het Texelse strand écht kunt beleven, dan is het wel tijdens zo’n stoer groepsevent georganiseerd door Annerieke en Rob en hun team. Je vindt outdoorbedrijf Zandbank Texel op het strand bij paal 17-noord.

Powerkiten, blokarten, coastraften, surfkayakken, beachbattlen, bootcampen, suppen: je kunt het zo uitdagend niet bedenken, of het kan bij Zandbank Texel. En nog veel meer. Want de activiteiten van Texels langst bestaande outdoorbedrijf beperken zich niet alleen tot strand en zee. Ook in de duinen en bossen rondom De Koog kun je van alles met Zandbank ondernemen. Van highland games tot ATB-clinics en van abseilen tot treasure hunt. Of wat dacht je van je eigen Expeditie Robinson? Goed voor lichaam, geest en groepsspirit. Én vooral ook hartstikke leuk. Niet voor niets waarderen klanten de activiteiten van Zandbank steevast met een ‘zeer goed’.

Groepsgevoel
Kijk je op zandbanktexel.nl, dan vind je een hele lijst bijzondere outdooractiviteiten en -spellen. In overleg stel je je eigen programma samen, voor een paar uurtjes tot een of meerdere dagen. Eigenaar Rob Werkman zegt het zo: ‘Met wat voor groep je ook komt en wat voor weer het ook is, wij zorgen altijd voor een bijzondere belevenis. Daarbij maakt het niet eens zoveel uit wát voor activiteit je doet, het feit dát je het doet – zo met z’n allen op het Texelse strand of in de Texelse natuur – is al bijzonder genoeg. Geheid dat je als groep een heleboel plezier hebt, nader tot elkaar komt en met een sterker groepsgevoel bij ons weg gaat, dan dat je gekomen bent.’

Groepen, dat is waar het om gaat bij Zandbank Texel om draait. Scholen, studentenverenigingen, sportclubs, bedrijven, overheidsinstellingen, familie- en vriendengroepen: ieder gezelschap dat zakelijk of privé zin heeft om met elkaar iets bijzonders te doen, kan bij Zandbank terecht. Rob: ‘Zo hebben we jaarlijks bijvoorbeeld jeugdteams van voetbalclubs die tijdens hun Texelse trainingsweekend naast voetbal ook nog een leuke teambuildende activiteit willen doen. Maar we hebben ook studentengroepen in hun kennismakingsweek. Of een groep artsen die tijdens een symposium in Grand Hotel Opduin even een middagje wil ontspannen. Je hoeft het maar te bedenken en wij maken er een mooi, passend programma voor.’

Sportpaviljoen
Dat programma kan desgewenst bestaan uit meer dan alleen het sportieve element. Rob: ‘Voor opdrachtgevers die dat makkelijk vinden verzorgen we het complete Texel-arrangement, dus inclusief alle vervoer, overnachtingen, lunches, diners en eventuele andere activiteiten. Dat doen we het hele jaar door. Van eind maart tot eind oktober hebben we bovendien ons eigen basisstation op het strand bij paal 17, in de vorm van een sfeervol sportpaviljoen met kleedkamers, douches, groeps- en instructieruimte én kantinefaciliteit.

Op ideeën gebracht voor je volgende Texel-uitje, dit keer met je bedrijf, vereniging, school, familie of vriendenclub? Informeer dan bij Rob en Annerieke naar de mogelijkheden. Vooraf al even warmlopen? Dat kan op de onlangs geheel vernieuwde website: www.zandbanktexel.nl.

Zandbank Texel organiseert hoofdzakelijk activiteiten voor groepen, dus niet voor individuele deelnemers. Ben je niet met een groep, maar wil je toch leuke strandactiviteiten doen, dan kun je bijvoorbeeld terecht op het strand van paal 19, bij surfschool Foamball, met wie Zandbank veel samenwerkt.
In de zomervakantie heeft Zandbank voor kinderen tussen 10 en 16 jaar Beach Camps Texel, zie www.beachcampstexel.nl.

Strandadres:
Sportpaviljoen (maart t/m okt.) Strand P17-Noord, Ruyslaan 98-noord (350 meter van strandslag paal 17), De Koog
GPS parkeerplaats: 53.081008, 4.740951

 

Leuk om te lezen!