Leuk om te lezen!

Samenspel van wijn en spijscombinaties
Paul Patat in De Koog heeft plaats gemaakt voor Wijnbar Oudeland. Daan Kappert is al jaren werkzaam als topchef in diverse (sterren)restaurants in binnen- en buitenland. Na een seizoen Bij Jef in de k...

Tokkie en Klokkie.
Column van Jochem MyjerTussen oud en nieuw ben ik traditioneel de laatste jaren één dag werknemer bij slagerij Moormann in de Koog.
...

'Ik voelde me als Napoleon op Sint Helena'
Koger horecaman Paul van Dijk strijkt neer in Den Hoorn
‘Waar is Paul van Dijk?’ Veel vaste gasten zullen zich afvragen wat er toch is gebeurd met misschien wel het bekendste gezicht van de Koger hor...
Bij De Zilvermeeuw maakt men herinneringen voor het leven
Aan de rand van De Koog runnen Hans en Marleen Bergamin groepsaccommodatie De Zilvermeeuw. Al sinds 1956 worden hier onvergetelijke herinneringen gecreëerd.
...