Bekijk De Koog vanuit de lucht

Vanuit de lucht heb je een prachtig uitzicht over Texel, de Noordzee en de Waddenzee. Je ziet werkelijk het hele eiland en in de verte ook Vlieland. Tijdens een rondvlucht is het zelfs mogelijk om de enorme zeehondenkolonie tussen Vlieland en Terschelling te bezoeken. Een fantastisch gezicht!

 

Meteen na het opstijgen op Texel Airport zie je De Koog al verschijnen. Wil je je vakantiehuisje in miniatuur bekijken? In overleg met de piloot is het vaak mogelijk om boven je accommodatie te vliegen. Tijdens een rondvlucht bij Tessel Air herken je de routes waar je eerder op het eiland langs bent gekomen of ontdek je nieuwe plekjes die het waard zijn om te bezoeken. De piloot zal tijdens de vlucht van alles vertellen over wat je van bovenaf ziet. De vuurtoren, de verschillende dorpen, de vissershaven, je bent nooit uitgekeken.

 

www.tesselair.nl

Durf jij het aan?

Wil je nog een stapje verder gaan dan Texel alleen vanuit het vliegtuig bekijken? Dan kun je er ook uit springen! Paracentrum Texel is sinds 1969 de mooiste locatie van Nederland om een parachutesprong te maken. Of je nu wilt leren parachutespringen, een tandem parachutesprong wilt maken of een al gebrevetteerde sportspringen bent, Paracentrum Texel heeft alles om je sprong(en) tot een succes te maken.

De makkelijkste manier om een parachutesprong te maken is door middel van een tandemsprong. Je spring dan aangehaakt aan een instructeur, je krijgt een korte instructie en je hoeft zelf eigenlijk niks te doen behalve genieten van deze onvergetelijke ervaring. Tijdens de sprong kun je genieten van een schitterend panorama, het eiland ligt letterlijk onder je voeten. Na een hele of halve minuut opent zich boven je hoofd een extra grote parachute en samen met je tandemmaster zweef je terug naar Texelse bodem. Een van de mooiste ervaringen van je leven!

www.paracentrumtexel.nl

Leuk om te lezen!