Leuk om te lezen!

Texelse bakkers houden van hun werk
Vroeg opstaan om het eiland van brood te voorzien
Wanneer de meeste mensen nog maar nauwelijks in bed liggen of zich in ieder geval nog even lekker omdraaien, gaat bij de nachtbakkers van Bakker Timm...

Onlosmakelijk verbonden met De Koog
Snackbarhouder Hans Mosk reisde heel Europa door
Tientallen jaren lang reisde Hans Mosk als vrachtwagenchauffeur door Europa. Maar onlosmakelijk is de band met De Koog, het dorp waar hij opgroeide, w...

85 jaar Restaurant Oranjerie ’t Vogelhuis
Compleet vernieuwd, maar vertrouwd als altijd
Ben je in De Koog, dan mag je Restaurant Oranjerie ’t Vogelhuis niet missen. Het prominente familiebedrijf aan het begin van de Dorpsstraat bestaat inmid...

Vis Van Beek: transformatie van winkel tot restaurant
‘Veel viszaken lijken op elkaar, bij ons is het totaal anders’
Een deel van het interieur bij John en Durjet van Beek was al bijna twintig jaar oud en de indeling dateerde nog uit de tijd dat slageri...