Nieuws

In De Koog is altijd wel iets te doen. Hier volgt u het laatste nieuws over de bruisende badplaats van Texel.

Lees ook: Tijdens het fotograferen iets creëren van Patrick de Graaf. 

19
sep

Exclusief voor De Toegift: Talk & Music met Catherine Keyl

Catherine Keyl begon haar carrière als één van de eerste vrouwelijke televisieverslaggevers bij de publieke omroep. In de jaren '90 verhuisde ze naar RTL, waar ze met de..

Bron: www.texel-plaza.nl
19
sep

10 vragen aan... Arno Mollema

In een vorig interview zei Dirk Kalverboer dat hij Arno Mollema graag in deze rubriek wilde terugzien: “Ik ken Arno doordat hij vroeger boven de winkel van mijn vader woonde. Ik..

Bron: www.texel-plaza.nl
19
sep

Koffie-ochtend voor Wereldvrouwen en vrijwilligers gezocht

Vluchtelingenwerk Texel is op zoek naar integratiecoaches, taalcoaches en vrijwilligers voor de taalklas. Ook start de organisatie met ingang van vrijdag 21 september wekelijks..

Bron: www.texel-plaza.nl
19
sep

College: “Vergunningenprocedure steeds eenvoudiger“

De procedure voor het aanvragen van evenementenvergunningen is gedigitaliseerd, vereenvoudigd en zal het komende jaar nog verder vereenvoudigd worden. Dat laat het college weten..

Bron: www.texel-plaza.nl
19
sep

Welkoop 'Beste Winkelketen van Nederland'

Winkelketen Welkoop is in de prijzen gevallen bij de 'ABN AMRO Beste Winkelketen van Nederland'. In vier categorieën mag het bedrijf zich de Beste Winkelketen van Nederland..

Bron: www.texel-plaza.nl
19
sep

Droomhuis, poppenhuis of bijzonder gewoon huis?

Voor de Woonspecial, die volgende week in Texel dit Weekend verschijnt, is de redactie op zoek naar Texelaars die iets willen vertellen over hun woning.Heeft u of kent u iemand..

Bron: www.texel-plaza.nl
19
sep

Breed gedragen Manifest N250 roept provincie op tot actie

Maandag reisde een delegatie van Texel af naar het provinciehuis in Haarlem, om daar aan de commissie Mobiliteit & Financiën het Manifest N250 aan te bieden. In het manifest..

Bron: www.texel-plaza.nl
19
sep

Raad moet 14 slaapplaatsen Isola Bella formaliseren

Door een tussenuitspraak van de Raad van State moet de gemeente 14 slaapplaatsen opnemen met logies en ontbijt op Rozendijk 16, Isola Bella. Volgens de rechter had de gemeente..

Bron: www.texel-plaza.nl
19
sep

Gemeente: “Livestream Groeneplaats niet toegestaan“

De camera die is geplaatst aan het Polderhuis mag geen opnamen maken van de Groeneplaats. Ook de livestream die uitgezonden wordt via de website van mediabureau Langeveld &..

Bron: www.texel-plaza.nl
10
feb

Tijdens het fotograferen iets creëren

De opa van Patrick de Graaf was boswachter en fotograaf. En omdat de natuur en fotograferen ook zijn eigen passies zijn, kan Patrick wel raden van wie hij zijn genen heeft geërfd. ‘Texel is prachtig. Dat geldt zeker ook voor de omgeving van De Koog. Waar vind je zo dichtbij elkaar zo veel bos, duinen, heide en strand? Van noord naar zuid en van oost naar west, ik trek er graag op uit om foto’s te maken. Dat doe ik eventueel ook ’s ochtends vroeg, als ik denk dat het licht dan gunstiger is.’