Nieuws

In De Koog is altijd wel iets te doen. Hier volgt u het laatste nieuws over de bruisende badplaats van Texel.

Lees ook: Tijdens het fotograferen iets creëren van Patrick de Graaf. 

20
jul

Stookverbod en waarschuwing voor botulisme en blauwalg

Na het rookverbod geldt nu ook een stookverbod in natuurgebieden. Dat maakt de gemeente bekend. Er mag geen open vuur worden gemaakt en koken op houtskool en briketten is..

Bron: www.texel-plaza.nl
20
jul

Weblog Kaap Skil: Van zeebodem naar catwalk

Mode en Museum Kaap Skil, misschien niet de meest voor de hand liggende combinatie. Toch is er een logisch verband tussen ons mooie museum en de ontwerpen die de eerstejaars..

Bron: www.texel-plaza.nl
20
jul

F1-spel: Win deze week een It's a Hard Life t-shirt

Zondag wordt om 15.10 uur de Formule 1 Grand Prix van Duitsland verreden op het circuit Hockenheim. Wie meedoet met het Formule 1-spel van Texelse Media, deze week te vinden op..

Bron: www.texel-plaza.nl
20
jul

Pop-upgalerie in voormalig bankgebouw

In het voormalige ABN AMROgebouw aan de Parkstraat wordt zondag een popupgalerie geopend. Dat laten initiatiefnemers Door Dogger en Hendrien Landeweer weten. Wethouder Sander..

Bron: www.texel-plaza.nl
20
jul

Den Burg opgefleurd met afgedankte bloembollen

In Den Burg zijn fleurige bakken vol bloemen verschenen. De bakken zijn gevuld met afgedankte bloembollen, die daarmee van de composthoop zijn gered.De bloemen in het dorp staan..

Bron: www.texel-plaza.nl
20
jul

Kabeltex maakt oversteek naar vaste wal

Kabeltex gaat, in samenwerking met Coöperatie Breedband Hollands Kroon, 2700 adressen in het buitengebied van Hollands Kroon aansluiten op een glasvezelnetwerk. De werkzaamheden..

Bron: www.texel-plaza.nl
10
feb

Tijdens het fotograferen iets creëren

De opa van Patrick de Graaf was boswachter en fotograaf. En omdat de natuur en fotograferen ook zijn eigen passies zijn, kan Patrick wel raden van wie hij zijn genen heeft geërfd. ‘Texel is prachtig. Dat geldt zeker ook voor de omgeving van De Koog. Waar vind je zo dichtbij elkaar zo veel bos, duinen, heide en strand? Van noord naar zuid en van oost naar west, ik trek er graag op uit om foto’s te maken. Dat doe ik eventueel ook ’s ochtends vroeg, als ik denk dat het licht dan gunstiger is.’