Nieuws

In De Koog is altijd wel iets te doen. Hier volgt u het laatste nieuws over de bruisende badplaats van Texel.

Lees ook: Tijdens het fotograferen iets creëren van Patrick de Graaf. 

17
mrt

Belastingspreekuren in Texelse bibliotheek

KopGroep Bibliotheken en MEE & de Wering organiseren in maart gezamenlijk belastingspreekuren in de Texelse bibliotheek. Tijdens de spreekuren wordt door deskundige..

Bron: www.texel-plaza.nl
17
mrt

ING: Financieel fit, nu en in de toekomst

Sinds jaar en dag is ING op Texel aanwezig. Een compleet adviesteam, bestaande uit twee zakelijke relatiemanagers, een hypotheekadviseur en een Personal Banker, staan alle..

Bron: www.texel-plaza.nl
17
mrt

Ecomare: Nieuws uit het Zeeaquarium

Er valt weer een hoop te melden over de nieuwe aanwinsten in het Zeeaquarium. Zo hebben we onlangs van de TX 1 jonge platvissen gekregen: tarbot, schol en schar. Daarnaast..

Bron: www.texel-plaza.nl
10
feb

Tijdens het fotograferen iets creëren

De opa van Patrick de Graaf was boswachter en fotograaf. En omdat de natuur en fotograferen ook zijn eigen passies zijn, kan Patrick wel raden van wie hij zijn genen heeft geërfd. ‘Texel is prachtig. Dat geldt zeker ook voor de omgeving van De Koog. Waar vind je zo dichtbij elkaar zo veel bos, duinen, heide en strand? Van noord naar zuid en van oost naar west, ik trek er graag op uit om foto’s te maken. Dat doe ik eventueel ook ’s ochtends vroeg, als ik denk dat het licht dan gunstiger is.’