Nieuws

In De Koog is altijd wel iets te doen. Hier volgt u het laatste nieuws over de bruisende badplaats van Texel.

Lees ook: Tijdens het fotograferen iets creëren van Patrick de Graaf. 

27
mei

Kikkertstraat: beelden uit de oude doos

In samenwerking met Dennis Vonk van de Facebookpagina 'Texel, Dit was het nieuws' publiceren we elk weekend een foto 'uit de oude doos' op TexelPlaza. Deze week is dat een..

Bron: www.texel-plaza.nl
27
mei

Weblog Ecomare: Jan-van-gent in de opvang

Onlangs hebben we een janvangent binnengekregen. Hij was gevonden in Zandvoort aan Zee en opgevangen door de vogelopvang in Haarlem. Het lukte daar niet het dier aan het eten te..

Bron: www.texel-plaza.nl
27
mei

KNRM schiet vastgelopen jacht te hulp

KNRMreddingboot Cornelis Dito van station Oudeschild rukte zaterdagmorgen tegen 10.00 uur uit voor een op een zandbank vastgelopen jacht.Het jacht, met twee opvarenden en een..

Bron: www.texel-plaza.nl
10
feb

Tijdens het fotograferen iets creëren

De opa van Patrick de Graaf was boswachter en fotograaf. En omdat de natuur en fotograferen ook zijn eigen passies zijn, kan Patrick wel raden van wie hij zijn genen heeft geërfd. ‘Texel is prachtig. Dat geldt zeker ook voor de omgeving van De Koog. Waar vind je zo dichtbij elkaar zo veel bos, duinen, heide en strand? Van noord naar zuid en van oost naar west, ik trek er graag op uit om foto’s te maken. Dat doe ik eventueel ook ’s ochtends vroeg, als ik denk dat het licht dan gunstiger is.’