Nieuws

In De Koog is altijd wel iets te doen. Hier volgt u het laatste nieuws over de bruisende badplaats van Texel.

Lees ook: Tijdens het fotograferen iets creëren van Patrick de Graaf. 

17
jan

Els van der Star wint Landbouwpuzzel

Els van der Star heeft de Landbouwpuzzel in de kersteditie van Texel Dit Weekend gewonnen. Uit handen van Matthijs de Lugt namens de PRLandbouw ontving zij een zuivelpakket van..

Bron: www.texel-plaza.nl
17
jan

Scholier maakt documentaire over leeftijdsgenoot

VWOscholier Elias Marseille maakte als profielwerkstuk een documentaire over zijn leeftijdsgenoot Chris Boekel. De documentaire werd vorige week gedraaid bij Cinema Texel en is..

Bron: www.texel-plaza.nl
17
jan

Texpats: Ingrid in België

België: een paar uurtjes treinen of over de snelweg en je bent er. Echt als het buitenland klinkt het niet. Ze spreken er immers op veel plekken dezelfde taal als in Nederland..

Bron: www.texel-plaza.nl
17
jan

Artex viert jubileum: 60 jaar 'muziek- en dansschool'

Bij Artex Kunstenschool Texel is 2019 niet zomaar een jaar: het is het jaar dat de muziek, dans- en kunstenschool het 60-jarig jubileum viert. Tot de zomervakantie staat Artex..

Bron: www.texel-plaza.nl
10
feb

Tijdens het fotograferen iets creëren

De opa van Patrick de Graaf was boswachter en fotograaf. En omdat de natuur en fotograferen ook zijn eigen passies zijn, kan Patrick wel raden van wie hij zijn genen heeft geërfd. ‘Texel is prachtig. Dat geldt zeker ook voor de omgeving van De Koog. Waar vind je zo dichtbij elkaar zo veel bos, duinen, heide en strand? Van noord naar zuid en van oost naar west, ik trek er graag op uit om foto’s te maken. Dat doe ik eventueel ook ’s ochtends vroeg, als ik denk dat het licht dan gunstiger is.’