Magazine

De ondernemersvereniging van De Koog geeft elk jaar een informatieblad uit over de bruisende badplaats. In dit magazine vindt u informatie die handig is voor zowel de toerist als de Texelaar. Net als op de website, staan hier alle bedrijven in vermeld, zit er een handige agenda in, een plattegrond en een wie, wat waar.

Het De Koog Texel info magazine is gratis verkrijgbaar bij verschillende ondernemers in het dorp. Met dit handige magazine op zak, beleeft u zeker een top vakantie in onze badplaats.

Voor de ondernemers...

Leden van de Ondernemersvereniging hebben recht op één gratis vermelding in De Koog info. U kunt uw bedrijf aanmelden via onderstaand formulier. Wilt u als ondernemer de foto of gegevens bij uw bedrijfsvermelding aanpassen? Vul het formulier in en wij zullen uw gegevens wijzigen.

Wilt u een extra bedrijfsvermelding in De Koog info? Dan bedragen de kosten €75,- per extra vermelding. U kunt onderstaand formulier gebruiken, de factuur volgt. 

Vermelding in De Koog info

Wilt u ook een vermelding of adverteren in De Koog info? Klik dan hier. 
Bekijk hier alle advertentiemogelijkheden. Ingevulde formulieren of informatie via info@dekoogtexel.nl. 

Alles over De Koog in één handige app!

Voortaan hoef je het internet niet meer af te speuren naar leuke adressen of activiteiten in De Koog. Download gewoon De Koog App! Snel en gemakkelijk vinden wat je zoekt in het leukste dorp van Texel. Gratis downloaden via App Store of Google Play. Lees meer.